Adem je vrij!

U bent hier: Home / Adem je vrij!

Wil je beter leren ademen? Meer rust, ruimte en ontspanning ervaren? Door ademwerk te doen werk je op celniveau en kom je in contact met wie je bent en wat je werkelijk wilt.

Je begint met het openen van de volledige ademhaling. Hierdoor bevrijd je afgesloten delen in het ademhalingssysteem. Energieblokkades kunnen worden opgeheven en het wordt mogelijk om tot diepere lagen van het bewustzijn toegang te krijgen.

Ademhaling yoga

Ademwerk kun je inzetten voor:

  •  persoonlijke ontwikkeling
  •  beter in contact te komen met je gevoel
  •  ont-stressen; dieper kunnen ontspannen
  •  bij vermoeidheid, voor meer energie
  •  bij onderdrukte emotionele blokkades

In het leven maken we van alles mee en daarbij ‘houden we soms de adem in’. Wat nu als we vrijer kunnen ademen en daardoor vrijer kunnen leven? Wanneer je vrijer leert ademen kun je meer gezondheid, kracht, focus en geluk ervaren. Wil je meer ontspanning en energie? Een juiste ademhaling is de basis. Het komt uit je hoofd en in je lijf.

Yoga ademlessen

Installeer je heerlijk liggend op de mat met een dekentje over je heen. Ik neem je mee in uitgebreide beoefening van diverse ademtechnieken in deze lessen. De adem helpt je hier onder andere voor meer energie, opschoning in het lichaam en ontspanning. Deze technieken kun je verder thuis beoefenen.

Wil je meedoen met de ademlessen? Boek een adem les!

Reactie deelneemster;

“Om meer uit mijn hoofd te komen en te ontspannen doe ik al enige tijd yoga bij Jolanda. Ik vind het heerlijk en ga altijd opgeladen naar huis. Jolanda is enthousiast, betrokken en nuchter. Zij creëert een veilige en open sfeer in de les. Sinds ik van de ademtraining “ geproefd “ heb wil ik meer. Ik wordt er ontzettend blij van, de stille in jezelf, de lichamelijke sensaties en de emotie. Het is zo bijzonder dat ik het met iedereen wil delen omdat ik iedereen deze ervaring gun.”

Antoinette