Deugd van de week

You are here: Home / Deugd van de week

Deugden zijn innerlijke kwaliteiten die een ieder van ons in zich heeft. Misschien kun je wel een aantal deugden noemen.
Denk bijvoorbeeld aan moed, (zelf-)vertrouwen, liefde, vreugde en kracht. Sommige deugden zijn als ruwe diamantjes in onszelf aanwezig die nog gedolven en geslepen mogen worden. Anderen zijn al schitterend aan de oppervlakte aanwezig, meer ontwikkeld en voelen als vanzelfsprekend aan.

Iedere week staat er een deugd centraal in de les. Doordat de deugd als een rode draad door de les heen loopt, kan dit je helpen deze kwaliteit in jezelf meer tot bloei te laten komen, in balans te brengen. De deugd die wekelijks wordt behandeld vind je hier terug zodat je deze nog eens na kunt lezen en deze kan integreren in het dagelijkse leven.

De deugden worden gebruikt voor de lessen Dru yoga. Dru yoga kenmerkt zich door de vloeiende bewegingen en is een milde vorm voor het lichaam. De wervelkolom is onze basis en speelt een belangrijke rol. Met Dru yoga zorg je voor een dynamische wervelkolom en een soepel lichaam. Energieblokkades kunnen worden opgeheven en het wordt mogelijk om tot diepere lagen van het bewustzijn toegang te krijgen. De houdingen en sequenties worden met zachtheid uitgevoerd.

Wil je een Dru yoga les volgen? Boek dan een les!