Ella de Vries

You are here: Home / docentes / Ella de Vries

Graag stel ik je voor aan onze Hatha docente Ella:

Ik weet nog goed dat ik mij bij mijn eerste yogales meteen thuis voelde in de yogastudio. Dit was in 2016. Zoveel rust had ik nog nooit ervaren en sindsdien ben ik dan ook niet meer met yoga gestopt. Vanaf 2019 ben ik mijn eigen yogastijl gaan ontwikkelen tijdens mijn reis in Australië en Azië en in 2023 heb ik een 200 uurs opleiding gedaan tot hatha/vinyasa docent. Naast yogadocent werk ik als consulent bij de sociale dienst. Dit is een leuke maar hectische functie, en yoga helpt mij hierbij om in balans te blijven. Ik vind het heel leuk dat ik mijn kennis en ervaring met jullie mag delen in de lessen bij de Zonnetuin, notabene op loopafstand van mijn huis! Ik zie er naar uit om je te ontmoeten in de les, graag tot gauw!

Namaste,

Ella