Fort Beemster

You are here: Home / Fort Beemster

 


Hallo harde werker, ben jij toe aan totale ontspanning?

Een 1-daags Relax retreat in Fort Resort Beemster voor jou op 15 november 2024!

We streven vaak naar evenwicht & balans in het leven. Dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Je draagt veel verantwoordelijkheid en eist veel van jezelf zowel in je drukke werkende leven als op het gebied van privé.

Je weet wel dat momenten van echte rust goed voor je zijn maar je hebt er gewoonweg de tijd niet voor. Echte Me-Time, dat is wel iets heel anders dan uitgeput op de bank neerploffen met een glas wijn, voor de ontspanning. 😉

Jij houdt alles draaiende. Dat is een topprestatie, echt waar! 🏆

En hoe zorg je ervoor dat je dit blijft volhouden?

Mijn visie is dat je totale ontspanning tegenover je drukke bestaan kunt zetten zodat je evenwicht kunt ervaren. ⚖️ Als er totale ontspanning is, ontstaat er rust en ruimte. Dit helpt je verder naar heldere inzichten en goede keuzes.

JA, een dag van totale ontspanning is een echte aanrader om tegenwicht te bieden aan een druk bestaan.

Heb je zin in een dag van totale ontspanning? Doe mee met dit Relax-retreat op vrijdag 15 november van 13:00 tot 17:00 uur.
Op een unieke locatie waarin de sfeer van ontspanning, samensmelt met een effectief ontspanningsprogramma.

Voor optimale ontspanning ligt een matje, dekentje en kussentje al voor je klaar. In de prachtige en grote zaal ontvang je lessen Dru & Yin Yoga, meditatie, rustige en actieve ademoefeningen. Voorafgaand en/of aansluitend bezoek je op eigen initiatief de Spa Wellness om jouw 1-dag Relax retrait helemaal compleet te maken.

Deze dag zorgt dat je diepe ontspanning kunt ervaren zodat je herboren, gevoed en gevuld naar huis gaat, vol nieuwe energie en het leven weer aankunt.

Ben jij klaar voor;

✅ Totale ontspanning

✅ Een sterk tegenwicht op een druk bestaan om evenwicht & balans te ervaren

✅ Echte ME-TIME

Meld je nu aan voor jouw Relax retreat dag.

De investering voor deze dag bedraagt 87,50,-

Jolanda was tot 2022 actief in het familiebedrijf met piekmaanden tijdens de bloemenoogst. Het harde werken is hiermee voor haar bekent terrein, met altijd maar doorgaan. In diezelfde tijd heeft ze zich ontwikkelt tot expert op het gebied van ontspanning om een sterk tegenwicht te bieden aan het drukke bestaan. Zij heeft al vele honderden mensen mogen helpen om de diepste ontspanning weer in zichzelf te vinden.

Ja, ik gun mijzelf dit dag retraite