Harriëtte van de Vaart

You are here: Home / docentes / Harriëtte van de Vaart

Graag stel ik je graag voor aan onze Dru Yoga docente Harriëtte van de Vaart

Zo’n 20 jaar geleden begon ik met het volgen van yogalessen in Amsterdam. In het begin deed ik het vooral omdat ik had gelezen dat het goed voor mij zou zijn. Het leek me zinvol om technieken te leren die voor meer rust in mijn hoofd en meer vitaliteit in mijn lichaam zouden zorgen. Ik probeerde veel verschillende vormen van yoga uit, zoals Hatha, Kundalini, Birkam en Yin yoga. Iedere vorm bracht voor mij wel iets, maar ik bleef wel het gevoel houden dat er iets ontbrak.

Op een veel later moment in mijn leven maakte ik kennis met Dru yoga. Deze vorm van yoga gaf mij een vreugdevol gevoel in mijn hart. Zo zeer zelfs dat ik besloot de Dru docentenopleiding te gaan volgen. In 2018 ben ik met veel plezier begonnen met les geven.