Individuele lessen

You are here: Home / Individuele lessen

Tijdens een individuele les kun je in een veilige en vertrouwde omgeving werken met yoga/ meditatie, adembeoefening voor meer ontspanning.
Een individuele les wordt precies afgestemd op jouw wensen en/of behoefte en wordt op maat gemaakt.
Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je extra te begeleiden door middel van coaching.

Individuele les voor jongeren

Jongeren hebben vaak een vol programma met veel drukte van school. Heb je handvatten nodig om je meer te kunnen ontspannen zodat je met rust en vertrouwen je toetsen/ tentamens en examens tegemoet kunt gaan, maak gerust een afspraak. We helpen je graag op weg naar meer ontspanning.

Rugklachten? Aan de slag met een waardevol programma voor de rug;

Heb je te maken met rugklachten en ben je nu klaar om actief aan het werk te gaan en hier verbetering in aan te brengen? Binnen Dru Yoga is er een zeer waardevol programma ontworpen door specialisten op het gebied van yoga en osteopathie. Negentig procent van de rugklachten heeft met spieren te maken. De rugspieren zijn vaak uit balans, sommigen zijn overwerkt, andere juist lui geworden. In dit programma laten we de overwerkte spieren ontspannen, versterken we de centrale houdingspieren om de rug weer sterk en flexibel te maken! We leren je graag zorgvuldige beoefening van de bewegingen in twee individuele lessen, ondersteund met een cd voor thuis.

Wil je in een vertrouwde omgeving werken met yoga/ meditatie of adembeoefening voor meer ontspanning? Maak gerust een afspraak voor een individuele les.