Individuele yoga les

You are here: Home / Individuele yoga les

Tijdens een individuele les kun je in een veilige en vertrouwde omgeving aan yoga/ meditatie, adembeheersing en ontspanning werken.
Een individuele les wordt precies afgestemd op jouw wensen en/of behoefte en wordt op maat gemaakt.
Daarnaast bied Jolanda je graag de mogelijkheid aan om je extra te begeleiden door middel van coaching.

Individuele les voor jongeren

Jongeren hebben vaak een vol programma met veel drukte van school. Heb je handvatten nodig om je meer te kunnen ontspannen zodat je met rust en vertrouwen je toetsen/ tentamens en examens tegemoet kunt gaan, je bent van harte welkom.

Rugklachten? Aan de slag met een waardevol programma voor de rug;

Heb je te maken met rugklachten en ben je nu klaar om actief aan het werk te gaan en hier verbetering in aan te brengen? Binnen Dru Yoga is er een zeer waardevol programma ontworpen door twee specialisten op het gebied van yoga en osteopathie. Negentig procent van de rugklachten heeft met spieren te maken. De rugspieren zijn vaak uit balans, sommigen zijn overwerkt, andere juist lui geworden. In dit programma laten we de overwerkte spieren ontspannen, versterken we de centrale houdingspieren om de rug weer sterk en flexibel te maken! Zorgvuldige beoefening van de bewegingen leert Jolanda je graag in twee individuele lessen, ondersteund met een cd voor thuis.

Wil je in een vertrouwde omgeving aan yoga/ meditatie, adembeheersing en ontspanning werken? Boek dan een individuele les!