Jolanda Clay

You are here: Home / docentes / Jolanda Clay

Mijn naam is Jolanda Clay. Leuk om je te ontmoeten!

Sinds 2006 heb ik in de pioenrozenkwekerij gewerkt met mijn ouders, waarin ik ben opgegroeid. De afgelopen jaren heb ik deze zelfstandig gerund met de technische ondersteuning en kennis van mijn vader en liefdevolle ondersteuning van mijn man Frank. De dynamische, en met perioden hectische wereld van bloemen en planten heeft me altijd aangetrokken. Voor en na mijn studie Internationale Agrarische Handel in Deventer (HBO) ben ik werkzaam geweest in de bloemen- en plantenexport in Aalsmeer, Naaldwijk en diverse plekken in het buitenland.

In 2007  ben ik begonnen met het beoefenen van yoga en meditatie. Toen ik Dru Yoga ontdekte, ben ik daar verliefd op geworden. Mijn lichaam en geest werden weer ‘vrienden’ met elkaar, kwamen meer op èèn lijn na een periode van afwezigheid van gezondheid. Ik word nog steeds heel blij van de prachtige milde en vloeiende bewegingen in deze yogavorm.

Met mijn ontdekte passie voor Dru Yoga ben ik de docentenopleiding gaan doen en volg regelmatig bijscholingen. Sinds 2010 heb ik Yoga de Zonnetuin opgericht en met veel plezier bereid ik wekelijks de lessen voor. Nog steeds ben ik regelmatig verwonderd over de werking van deze dynamische en zachte vorm van yoga op lichaam en geest.

De afgelopen jaren heb ik mij, naast yoga, onder andere verdiept in meditatie en ademwerk met diverse trainingen en opleidingen.

Het geeft me enorm veel voldoening en plezier om, inmiddels samen met een mooi en enthousiast team, deze kennis te mogen uitdragen in cursussen en lessen.

Gevolgde opleidingen en trainingen door Jolanda:

  • Conceptual Feng Shui en NSK Professional
  • Ademcoach opleiding
  • Dru yoga docenten opleiding 3-j
  • Dru meditatie docenten opleiding 2-j
  • Kinder en tieneryoga opleiding
  • Train de trainer life coaching
  • Spirit & Soulcoaching opleiding