Kleuren Yoga

You are here: Home / Kleuren Yoga

Meer kleur toevoegen in je kleding en omgeving brengt letterlijk meer kleur in je leven. Kleur gaat voorbij de gedachten en raakt je direct in het hart. Kleur is muziek voor het oog.

Meestal onbewust nemen we elke dag kleur op vanuit onze omgeving en met wat we dragen. Welke kleuren heb jij het afgelopen jaar het meeste gedragen? En welke kwaliteiten heb je hierdoor het afgelopen jaar het meeste in jezelf ontwikkeld? Voor welke kleur is nog meer ruimte?

Kleur brengt beweging en schoont op. Kleur is beleven en doorleven.

Breng meer kleur in je leven

In deze yogalessen wordt dezelfde opbouw gebruikt als in een Dru yogales. Naast yoga en een diepe (kleurrijke) ontspanning ontvang je informatie over de kleur die in de betreffende les centraal staat. De kleur wordt door de hele yogales verweven. Je gaat de kleur ervaren door middel van visualisatie, uitleg over de kleur, het gebruik van affirmaties en meer.

Wil je de kwaliteiten van kleuren aanwakkeren en je meer eigen maken? Wil je meer kleur in je leven brengen? Je bent van harte welkom.

Over de achtergrond van kleurenyoga

Voorjaar 2021 heeft Jolanda de verdiepingscursus Colour Coaching gevolgd. Met meer kennis van de kleuren en het enthousiasme over het gebruik van kleur, is de huisstijl van Yoga de Zonnetuin vervolgens aangepast.

Ook heeft Jolanda met veel liefde en plezier Kleurenyoga ontwikkelt. Deze toevoeging van kennis in een yogales kan in elke vorm van yoga een mooie extra aanvulling en verrijking zijn. Ben jij yogadocent en heb je zin in een kleurrijke aanvulling van je huidige lessen? Voorjaar 2022 ben je van harte welkom voor de bijscholing voor yogadocenten

Jolanda zegt over de nieuwe kleuren van de huisstijl en Kleurenyoga;
“Het is mooi om te ontdekken dat de gekozen kleuren aansluiten bij wat we willen uitdragen en waar we voor staan bij Yoga de Zonnetuin.
Perzik voor een hoog energie niveau, enthousiasme en positiviteit. Licht roze voor het zachte, de vrouwelijke kant in onszelf.
De tinten groen van rust, harmonie, balans en je eigen richting bepalen. Het okergeel van warm, hartelijk en staat daarnaast voor wijsheid en innerlijke kennis.

In mijn enthousiasme over de kleurenkennis zag ik direct voor me hoe kleur en yoga gecombineerd kan worden tot inspirerende mooie lessen. Zo kun je een prachtige verdieping van kleuren ervaren tijdens de yogales. Heerlijk!”