Oostenrijk

You are here: Home / Oostenrijk

 

 


Retraite in Seefeld Oostenrijk

Vertraag, en ontdek antwoorden vanuit je hart. 💗

Lieve ondernemende vrouwen,

Heb jij een spelende levensvraag? Voel jij aan alles dat deze vraag latent aanwezig is en je deze niet langer kunt negeren?

Je doet wat je kan maar het lijkt alsof je tegen de stroom in zwemt. Je blijft vasthouden aan de ratio, die alles goed kan beredeneren. Je raakt (nog) verder weg van je gevoel en mogelijk ontstaan er zelfs klachten. Er komen steeds meer signalen dat er iets niet langer meer werkt.

 

Wat zegt jouw gevoel? Kun je daar (nog) bijkomen? En, durf je hiernaar te luisteren? Is het de hoogste tijd om te vertragen en te ontdekken wat er werkelijk in je leeft zodat je de juiste keuzes kunt maken?

Het verlangen is er wel maar we gunnen ons, of we hebben er gewoonweg, de tijd niet voor. We gaan maar door, toch?

Misschien is dit dan wel de oplossing voor jou.

In april 2025 verzorgt Jolanda een prachtig retraite in Seefeld, Oostenrijk (exacte datum volgt).

Een retraite waarin zij je rustig en liefdevol meeneemt naar jouw kern. Diepte door eenvoud. Met jezelf, in de natuur. Mooie werkvormen leiden je naar antwoorden en inzichten. Vanuit rust, heel natuurlijk.

Er wordt diepe ontspanning en wijsheid aangeraakt. Na dit retraite weet jij van binnenuit wat belangrijk voor je is, zodat je vol vertrouwen en vastberaden de juiste keuzes kunt maken, vanuit je hart.

Dit programma in de natuur wordt ondersteund met wellness, Dru yoga (hartyoga), meditatie en ademwerk.

 

Marit

Mijn eigen ontwikkeling geef ik een 8,5 door het meegaan met dit retreat!
Het heeft me zoveel mooie inzichten gebracht en ik heb het vertrouwen dat dit nog verder ontwikkelt!
Voorafgaand had ik vooral de behoefte om meer bij mezelf te komen. Met een opgroeiend gezin, werk en alles wat er speelt had ik een onrustig gevoel van binnen gekregen. Wat moet ik nu verder?
Dit retreat sprak me heel erg aan. Ik had even bedenktijd nodig omdat het een investering in mezelf is. Maar ik had toch sterk het gevoel dat ik dit wilde doen. Met het vertrouwen in jou en dat dit dieper gaat doorwerken, heb ik het mezelf cadeau gegeven.
Afgelopen jaren is er veel gebeurd. Deze dagen is het vertrouwen in mezelf en mijn gevoel veel sterker geworden. Dat heb ik in de weken daarna ook al een paar keer ervaren. Als er iets gebeurt, zoek ik dat diepe gevoel weer op en weet ik dat het goed komt.
De accommodatie, de natuur, de alpenweide, de rust die zo dichtbij is. De ongedwongen sfeer met elkaar. De vrijheid die er is om met jezelf te zijn. Het is allemaal heerlijk. Het voelde heel vertrouwd en in de flow. Het was tot in de puntjes geregeld en klopte allemaal. Een cijfer voor dit retreat? Een 9,5 en het weer maakte het een 10. 😊 ☀️

Marit

Margreet

Dit retreat geef ik een 9! Ik merk dat ik nog steeds ontspannen ben.

Heel mijn gevoel zei JA, dit heb ik nodig, om er even tussen uit te gaan en op de stopknop te drukken. Ik heb dan ook niet getwijfeld om mee te gaan.
Vooraf had ik een bepaalde onrust in mezelf. Ik ging aan alles twijfelen. Er lopen op dit moment zoveel dingen tegelijk met een bouwproject en werk. Het retreat bracht me heel erg in het hier en nu. Een paar dagen met mezelf zijn, dat was echt heel fijn. Er is weer een gevoel van rust en vertrouwen dat ik op de juiste weg zit.
Het programma was goed gebalanceerd, en de natuursessies waren een verreiking. Yolanda zorgde voor een goede structuur en begeleiding. Haar voorbereiding was uitstekend, alles verliep soepel en met aandacht. Ik kon er helemaal in meegaan en me eraan over geven
Dit retreat geef ik een 9. Ik voel me vooral rustiger. De basis is nog steeds relaxed, dat neem ik mee.

Margreet


Programma

Dag 1
Kennismaking & Dru Yoga (±1,15 uur)
Ontbijt
Natuursessie (± 2,5 uur) – buiten
Thema: Waar sta je nu?
Door het maken van een creatie maak je een zo volledig mogelijk beeld van wat er op dit moment voor je speelt.
Namiddag: Deelronde: Wat neem jij mee van vandaag & diepe ontspanning (± 1 uur)
Diner

Dag 2
Dru Yoga & Ademsessie (±1,15 uur)
Ontbijt
Natuursessie (± 2,5 uur) – buiten
Thema: De wijsheid van het hart 💗
Wat komt er tevoorschijn, als je in contact bent met je hart?
Namiddag: Deelronde: Wat neem jij mee van vandaag & diepe ontspanning (± 1 uur)
Diner

Dag 3
Dru Yoga & Meditatie (±1,15 uur)
Ontbijt
Natuursessie (± 2,5 uur) – buiten
Thema: Wat laat ik achter, wat neem ik mee?
Namiddag: Deelronde & Afsluiting
Diner

Aanmelden retraite

Ga je mee? Aanmelden kan direct via onderstaand contactformulier of via een mail naar info@yogadezonnetuin.nl