Retraite

You are here: Home / Retraite


Retraite in Seefeld Oostenrijk

Vertraag, en ontdek antwoorden vanuit je hart. 💗

Lieve ondernemende vrouwen,

Heb jij een spelende levensvraag? Voel jij aan alles dat deze vraag latent aanwezig is en je deze niet langer kunt negeren?

Je doet wat je kan maar het lijkt alsof je tegen de stroom in zwemt. Je blijft vasthouden aan de ratio, die alles goed kan beredeneren. Je raakt (nog) verder weg van je gevoel en mogelijk ontstaan er zelfs klachten. Er komen steeds meer signalen dat er iets niet langer meer werkt.

Wat zegt jouw gevoel? Kun je daar (nog) bijkomen? En, durf je hiernaar te luisteren? Is het de hoogste tijd om te vertragen en te ontdekken wat er werkelijk in je leeft zodat je de juiste keuzes kunt maken?

Het verlangen is er wel maar we gunnen ons, of we hebben er gewoonweg, de tijd niet voor. We gaan maar door, toch?

Misschien is dit dan wel de oplossing voor jou.

Op 11-12-13 april 2024 verzorgt Jolanda een prachtig retraite in Seefeld, Oostenrijk.

Een retraite waarin zij je rustig en liefdevol meeneemt naar jouw kern. Diepte door eenvoud. Met jezelf, in de natuur. Mooie werkvormen leiden je naar antwoorden en inzichten. Vanuit rust, heel natuurlijk.

Er wordt diepe ontspanning en wijsheid aangeraakt. Na dit retraite weet jij van binnenuit wat belangrijk voor je is, zodat je vol vertrouwen en vastberaden de juiste keuzes kunt maken, vanuit je hart.

Dit programma in de natuur wordt ondersteund met wellness, Dru yoga (hartyoga), meditatie en ademwerk.

Ga je mee? Aanmelden kan direct via onderstaand contactformulier of via een mail naar info@yogadezonnetuin.nl