Marit

You are here: Home / Marit

Mijn eigen ontwikkeling geef ik een 8,5 door het meegaan met dit retreat!
Het heeft me zoveel mooie inzichten gebracht en ik heb het vertrouwen dat dit nog verder ontwikkelt!
Voorafgaand had ik vooral de behoefte om meer bij mezelf te komen. Met een opgroeiend gezin, werk en alles wat er speelt had ik een onrustig gevoel van binnen gekregen. Wat moet ik nu verder?
Dit retreat sprak me heel erg aan. Ik had even bedenktijd nodig omdat het een investering in mezelf is. Maar ik had toch sterk het gevoel dat ik dit wilde doen. Met het vertrouwen in jou en dat dit dieper gaat doorwerken, heb ik het mezelf cadeau gegeven.
Afgelopen jaren is er veel gebeurd. Deze dagen is het vertrouwen in mezelf en mijn gevoel veel sterker geworden. Dat heb ik in de weken daarna ook al een paar keer ervaren. Als er iets gebeurt, zoek ik dat diepe gevoel weer op en weet ik dat het goed komt.
De accommodatie, de natuur, de alpenweide, de rust die zo dichtbij is. De ongedwongen sfeer met elkaar. De vrijheid die er is om met jezelf te zijn. Het is allemaal heerlijk. Het voelde heel vertrouwd en in de flow. Het was tot in de puntjes geregeld en klopte allemaal. Een cijfer voor dit retreat? Een 9,5 en het weer maakte het een 10. 😊 ☀️