Voeding & Leefstijl

You are here: Home / Voeding & Leefstijl

Wil je je fitter voelen en je voeding gezond maken met natuurlijke voeding die specifiek bij jou past?

Ik nodig je van harte uit om samen te kijken naar jouw voedingspatroon en leefstijl.

Ieder mens is uniek. Naast je op weg te helpen met natuurlijke basisprincipes, gaan we kijken naar je constitutie en welke voeding het beste voor jou kan werken. Met de opgedane informatie ga je zelf actief aan de slag. Het is niet moeilijk om gezond te eten. Vaak is het wel nodig om eerst wat tijd te investeren om gewend te raken aan gezonde nieuwe keuzes te maken in de supermarkt en hiermee op je bord. Dit is een lange termijn investering voor jouw gezondheid. Je merkt het op in je vitaliteit en gewicht.

Mijn ervaring is dat voeding veel voor je kan betekenen. Vage klachten kunnen verdwijnen, je voelt je fitter en hebt meer energie. Ook een blik van buitenaf op je levensstijl kan inzicht geven in jouw patronen. Stap voor stap kies je voor jouw gezondheid, voor nu, en op langere termijn.

Gezondheid is tenslotte ons belangrijkste goed.

Voor de eerste afspraak ontvang je een anamneseformulier om in te vullen en ga je een eetdagboekje bijhouden. Aan de hand van deze informatie stel ik een persoonlijk advies voor je op die we tijdens het consult zullen bespreken.

Tevens kun je voor een “Pakket” kiezen. Een pakket bestaat uit het eerste consult met analyse van het anamnese formulier, eetdagboek en persoonlijk advies met twee vervolg gesprekken voor een pakket prijs. Bel of mail voor een afspraak. Je bent van harte welkom.

Enkele reacties:

… ik voel me energieker en ben afgevallen…
… ik heb al zoveel diëten geprobeerd, maar dit is wat bij mijn lichaam past, wat goed voelt …
… ik ben er heel blij mee en ben trots op mezelf …