Wil je yoga lessen gaan volgen?

Bij Yoga de Zonnetuin geven wij yoga lessen voor dames. De lessen worden gegeven op een unieke locatie. In onze yogaruimte met vloerverwarming is het aangenaam warm, vol rust. Daarnaast worden er lessen verzorgt in de kas en in de zomer buiten in de yoga tuin. Of je wel of geen ervaring hebt met yoga maakt niet uit. Je bent van harte welkom.

Wij geven verschillende vormen van yoga waardoor er altijd een yoga vorm is die bij jou past!

Bij Yoga de Zonnetuin kan je verschillende yoga lessen volgen

  • Dru Yoga: Dru yoga kenmerkt zich door de vloeiende bewegingen en is een milde vorm voor het lichaam. De wervelkolom is onze basis en speelt een belangrijke rol. Met Dru yoga zorg je voor een dynamische wervelkolom en een soepel lichaam.
  • Qi Gong: Je zou kunnen zeggen dat Qi gong de Chinese yoga is. De oefeningen zijn gericht op het laten stromen van de energie, wat een positief effect heeft op de gezondheid. Het idee erachter is dat wanneer de energie goed stroomt, het lichaam krachtig is en er rust is in je hoofd.
  • Yoga Nidra: Yoga Nidra is een helende, liggende vorm van meditatie die je via de verschillende slaapfases in een diepe staat van ontspanning brengt. Het beoefenen van 45 minuten van Yoga Nidra staat gelijk aan 2 a 3 uur gewone slaap.
  • Kleuren Yoga: Naast yoga en een diepe ontspanning ontvang je informatie over de kleur die in de betreffende les centraal staat. Je gaat de kleur ervaren door middel van visualisatie, uitleg over de kleur, het gebruik van affirmaties en meer.
  • Ademhaling Yoga: Wil je beter leren ademen? Meer rust, ruimte en ontspanning ervaren? Door ademwerk te doen werk je op celniveau en kom je in contact met wie je bent en wat je werkelijk wilt.

 

Wil je een yoga les bij ons proberen?

Dat kan! Wij zien ernaar uit om jouw moment van rust en ontspanning te mogen verzorgen.

 

“….. Een hele bijzondere ervaring vond ik het. Een hele prettige begeleiding kregen we. Je hield ons goed in de gaten wat heel fijn en veilig voelde. De ademhalingsoefeningen waren krachtig en best pittig. Het navoelen na afloop daardoor des te meer voelbaar. Jolanda heeft een hele fijne manier van je meenemen in de ademsessie. Goed te volgen, je van te voren te instrueren wat je eventueel kunt ervaren ….. Het maakte heel wat los en daarna voelde ik me heerlijk, alsof er een mega opruiming had plaatsgevonden. Het smaakt naar meer. Enorm bedankt voor deze mooie ademreis.”

Ankie

Contact

Yoga de Zonnetuin

Bangert 2a
1696 AA Oosterblokker
jolanda@yogadezonnetuin.nl
06 146 77 340

Informatie

Volg ons op